NATUURWINKEL DE GROENE PIONIER
  • Home
  • Assortiment
    • Barefootshoes
    • Beleg
    • Brood
    • CBD-produkten
    • Dranken & Sappen
    • Foodgifts
    • Kruidentheeën
    • Natuurgeneesmiddelen
    • Noten & pinda's
    • Oliën & Vetten
    • Persoonlijke Verzorging
    • Schoonmaakmiddelen
    • Vleesvervangers
  • Acties
  • Contact
  • Onze merken

Noets Basisrecept

Foto

​Het basisrecept voor alle Noets alternatieve broodmixen:


*  Verwarm de oven voor op 170 graden.

*  Meng naar wens 5-10 gram zout door de broodmixen. Voor de Actief, Chokos, Stoet, Pimpinella en Kurkuma een snufje zout.
Voeg er 400 ml water en 3 eetlepels olie aan toe. Een extra eitje toevoegen aan de mixen kan ook. Het vocht moet geheel zijn
opgenomen met de mix.

*  Voeg indien nodig nog een heel klein beetje water toe. Het wordt geen deegbal.
*  Vul een bakvorm met bakpapier met het mengsel.
*  Druk de bovenkant goed aan met bijvoorbeeld de achterkant van een lepel.  (niet bij de Actief, Chokos, Kurkuma, Dadel-Vijgen, Stoet, Pimpinella en Peuldermix).
*  
Bak brood of cake in het midden van de oven in 6o minuten.
** Laat het brood volledig afkoelen voordat het wordt aangesneden.
Noets brood- en bakmixen kun je vijf dagen in de koelkast bewaren, of natuurlijk invriezen

  • Home
  • Assortiment
    • Barefootshoes
    • Beleg
    • Brood
    • CBD-produkten
    • Dranken & Sappen
    • Foodgifts
    • Kruidentheeën
    • Natuurgeneesmiddelen
    • Noten & pinda's
    • Oliën & Vetten
    • Persoonlijke Verzorging
    • Schoonmaakmiddelen
    • Vleesvervangers
  • Acties
  • Contact
  • Onze merken